Wednesday 23 January 2019

Cursussen

Om uzelf goed te kunnen scheren met het open klapmes, kun je u bij Classic Shaving terecht voor diverse cursussen. Classic Shaving geeft cursussen voor beginners, cursussen in slijpen  en op maat gemaakte scheercursussen voor professionele kappers en schoonheidsspecialisten.

Tijdens de cursus voor beginners leer je in twee avonden van ongeveer 2,5 tot 3 uur alle facetten van het scheren met het open klapmes in 10 stappen.

Tijdens de eerste avond besteden we aandacht aan het leren kennen van het scheermes en wordt er geleerd hoe we onszelf met de baardgroei mee kunnen scheren. De tweede avond beginnen we met de ervaringen die we op gedaan hebben met thuisoefeningen en wordt er geleerd hoe we onszelf tegen de baardgroei in kunnen scheren met de ervaringen van de thuisoefeningen, waarna we gaan leren om het scheermes te slijpen op de wetsteen.

De cursus slijpen behandelt op één avond alle facetten van het slijpen.

Speciaal voor de professionele kapper en schoonheidsspecialist(e) maakt Classic Shaving cursussen op maat en op afspraak, om uw klanten te scheren. De cursus is gebaseerd op het open klapmes en is inclusief het leren scherpen van uw klapmes op de wetsteen, en onderhoudsmaterialen.Data scheercursussen

 
Ma 5 Oktober 2015 Tilburg